Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

TÂRGOVIȘTE: Romii s-au îmbrâncit cu paznicii, la Spitalul Județean. Mai multe geamuri au fost sparte

Scandal la  Spitalul Județean de Urgență Târgoviște în această seară. Polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui conflict. Din primele date, se pare că, pe fondul unor nemulțumiri, mai mulți romi ar fi provocat distrugeri la geamurile ușii de acces la Urgențe. Romii însoțeau o rudă, iar paznicii nu le-au permis accesul în camera de gardă. În altercație unul dintre agenții de pază a fost accidentat ca urmare a spargerii geamurilor.

Persoanele agresive au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru cercetări și măsuri legale. Conform martorilor șapte persoane au fost conduse la audieri.

Pe de altă parte, nici unii dintre paznici nu se străduiesc să prevină conflictele, având și ei o atitudine agresivă pe care au manifestat-o și față de reprezentanții presei.

În cauză se efectuează cercetari, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Distribuie:

4 thoughts on “TÂRGOVIȘTE: Romii s-au îmbrâncit cu paznicii, la Spitalul Județean. Mai multe geamuri au fost sparte

  1. Cred cu tărie că nu paznicii sunt problema. Problema este sistemul sanitar . Dacă persoana bolnavă este luata imediat de personalul sanitar si i se acorda atenția cuvenită nu cred ca ar mai exista asemenea conflicte. Trebuie să înțeleagă toată lumea ca nu se poate intra in spital si sa rezolvi „tu” problema cadrelor medicale. Sunteti furioși pe cadrele medicale si va varsati nemulțumirea pe niste paznici.

  2. Personal am fost agresat de acei paznici analfabeti, cand îmi însoțeam tatăl la urgente. Au incercat să mă scoată cu forța din zona de triaj, deși tatăl meu nu era băgat in seamă de nimeni și avusese un infarct miocardic, noi așteptând la rând fără a fi recalcitranti.
    Nu iau apararea romilor, dar paznicii sunt niște gunoaie folosite de personalul extrem de corupt al Spitalului din Târgoviste

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media