“Campionul” USL Dâmboviţa, Ion Stan rămâne în libertate! Şedinţa de Cameră nu a avut cvorum!

Deputaţii au fost chemaţi, astăzi, de la ora 13:30 la o şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor care avea pe ordinea de zi dezbaterea şi votarea raportului comisiei juridice privitoare la solicitarea procurorilor de arestare a  deputatului Ion Stan. Grupul PSD din cameră decisese în 6 decembrie că susţine încuviinţarea cererii procurorilor de arestare a de deputatului de Dâmboviţa. Astăzi, însă, şedinţă nu a întrunit cvorumul necesar desfăşurării lucrărilor.

Ion Stan este acuzat de procurorii DNA de trafic de influenţă. Iată acuzațiile care i se aduc deputatului Ion Stan, conform comunicatului DNA:

Între timp, deşi scandalul a izbucnit în plină campanie electorală, Stan a reuşit să intre în noul legislativ cu cel mai mare procent între candidaţii USL din Dâmboviţa. Stan are 69,27% din sufragiile electoratului de pe colegiul Voineşti, pe care îl controlează printr-o politică de tip patriarhal încă din 2008. Deputatul se bucură de o notorietate pozitivă în localităţile de pe Valea Dâmboviţei, ceea ce a făcut ca acuzaţiile DNA să fie apă de ploaie în faţa electoratului.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro