Pont de la Bio Dapa: Mierea – aliment minune în special în sezonul rece. Află cum te ajută!

Distribuie:

Ca aliment, mierea conține toate vitaminele pe care medicii nutriționisti le recomandă spre consum (cupru, mangan, calciu, potasiu, sodiu, magneziu, fier, fosfor, siliciu). Printre proprietățile ei se numără: crește energia, înlătură oboseala, are efect calmant, combate insomnia, are acțiune ușor laxativă și antiseptică, este un bun expectorant, ajută în afecțiunile ficatului, afecțiunile digestive, afecțiunile ranale sau ale sângelui și are efecte benefice în artrite, artroze, arteerite. Este recomandat cosumul de miere tot timpul anului, dar iarna face minuni asupra organismului.

Pe piață există mai multe tipuri de miere. Magazinul Bio Dapa, din Complexul Mondial, aflat în centrul Târgoviștei, oferă o gamă variată de astfel de produse, fiecare având și recomandări speciale. La standul special amenajat găsim: miere salcâm, miere tei, miere polifloră, miere cu lavandă, miere cu rozmarin, miere cu lămâie, miere castan, miere cremă cimbrișor, miere cu prune uscate, miere de mentă, miere cu chimen, miere cu cafea, miere zmeură, miere de mărăcine, miere cremă de scorțișoară, miere cu anason, miere cu cânepă, miere cu migdale, miere cu vanilie, miere albăstrele, miere eucalipt, miere brusture, miere rapiță, miere coriandru, miere floarea soarelui ș.a.

Pentru a profita la maxim de calitățile ei, indicat este ca mierea să fie consumată dimineața, pe stomacul gol. Ceea ce mai trebuie știut este că mierea care se zaharisește este miere naturală și este recomandat a fi consumată astfel. Dacă se fierbe, ea își pierde subsțantele nutritive și rămâne un simplu îndulcitor.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro