Familia continuă, cu succes, afacerea lui Ionel Mişu! REGATA rămâne Nr. 1 la nivel naţional!

 

Afacerea lui Ionel Mişu este continuată cu succes de familie. Regata este de 6 ani, importatorul nr.1 de gresie şi faianţă din România, aducând pe piaţa românesacă produse din Turcia, Italia, China şi Polonia. Compania îşi extinde permanent domeniile de activitate, de la finele anului trecut impunându-se şi pe piaţa materialelor de construcţii, având un maganzin specializat pe această componentă pe şoseau de centură a Târgoviştei. Regata a construit un sistem eficient de distribuţie naţională, cu agenţi în fiecare judeţ, care asigură stabilitate şi performanţă afacerii. Cu siguranţă că povestea de succes Regata va continua prin munca moştenitorilor lui Ionel Mişu. 

“Ionel Mişu a debordat de o deosebită inteligenţă şi carismă,  un adevărat antreprenor, ce a clădit  în ultimii 20 ani probabil una din cele mai mari companii cu capital integral românesc din judeţul Dâmboviţa.  În acelaşi timp, Ionel Mişu a fost ca un părinte pentru sutele de angajaţi, care au lucrat sub aripa dânsului ani de-a rândul. Compania Regata este acum mai puternică şi în continuă dezvoltare, onorând astfel numele fondatorului său, Ionel Mişu, care şi la vârsta de 75 de ani, când marea majoritatea oamenilor se bucură de pensie, Ionel Mişu venea zilnic la firmă, se implica în numeroase activităţi administrative. Se spune că suntem sortiţi trecerii, dar realizările noastre ne pot face nemuritori.

Ca părinte, prieten, administrator, Ionel Mişu a fost şi va rămâne  mereu în inimile noastre un om puternic, care a dat valoare forţei lui, iar moştenirea, idealurile şi dorinţele sale vor dăinui generaţii la rând.” a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei, Cătălin Mişu, director general Regata.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro