În colegiul Titu şi PDL-iştii sunt USL-işti! Primarii din Costeştii din Vale şi Brezoaiele îl susţin pe Ionuţ Săvoiu

Distribuie:

 

“Am câştigat al cicilea mandat cu un scor incredibil de mare. Eu am nişte obligaţii majore faţă de concetăţenii mei. Nu este nici un secret că am încheiat al patrulea mandat cu o supărare mare, reţeau de alimentare cu apă a localităţii pe care nu am reuşit să o finalizez. Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu nu a avut nici un gest de răzbunare faţă de mine, faţă de comuna Costeştii din Vale, investiţia continuă, finanţarea se derulează şi cred că în acest mandat vom încheia un proiect pe care cetăţenii din Costetii din Vale îl aşteapă de mult timp” a precizat Matei Toma.

“Trebuie să terminăm odată cu politizarea excesivă a alocărilor bugetare către localităţile cu dificultăţi. Pentru că acolo unde nu ai voturi, acolo trebuie să intervi, înseamnă că ceva nu merge. Şi USL-ul intervine la Brezoaiele şi la Coşteştii din Vale.”  a explicat candidatul USL pe colegiul de deputaţi Titu, Ionuţ Săvoiu.

Alianţa România Dreaptă nu mai beneficiază de sprijin, în actualele alegeri, în cele două localităţi: “Recunosc că m-a sunat primarul de la Titu, Ilie Dinu, care îmi este şi îmi va rămâne prieten şi i-am spus că nu îl pot ajuta cu nimc. De ce?  Nici el nu mă poate ajuta pe mine sau comuna Costeştii din Vale. Speranţele comunităţii şi ale mele se leagă şi sunt pe masa lui Adrian Ţuţuianu, a lui Ionuţ Săvoiu şi a lui Valentin Calcan. Să nu vă imaginaţi că dacă mâine vine Ilie Dinu voi da cu pietre după el sau îl voi scuipa. Nu! Dar nu voi merge cu el din poartă în poartă, aşa cum voi face Ionuţ Săvoiu şi cu Valentin Calcan.” a mai spus primarul Costeştiului, Matei Toma. La rândul său şi Nicolae Tudorache şi-a exprimat aceeaşi susţinere faţă de USL. Cei doi spun că nu se tem de eventualele represiuni din interiorul partidului din care, încă, fac parte. Nici nu ar avea de ce, pentru că dacă vor fi excluşi din partid nu riscă absolut nimic. Îşi pot pierde mandatele doar dacă demisionează din formaţiunea politică cu care au căştigat. Până una alta, la Costeştii din Vale s-a pus şi un pariu: 70% scor electoral pentru USL.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro