Dialog şi sprijin reciproc între locuitorii din Colegiul Răcari şi candidatul USL Georgică Dumitru

 

La Tărtăşeşti (foto 1), primarul Ion Rusu şi deputatul Georgică Dumitru formează o echipă tânără în care oamenii au încredere că va reuşi să concretizeze proiecte importante, printre care: introducerea reţelelor de utilităţi (apă şi canalizare) în toate satele, reabilitarea infrastructurii rutiere, amenajarea de grupuri sanitare în incinta şcolilor, îmbunătăţirea serviciilor medicale. De asemenea, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor a dat asigurări oamenilor că va fructifica avantajul apropierii comunei lor de capitală pentru ca Tărtăşeşti să se dezvolte la adevăratul său potenţial.

Cetăţenii din Răcari (foto 2, 3 şi 4) şi din cartierele oraşului aşteptau un om cu disponibilitatea de a rezolva problemele din fiecare zonă, fără favoritisme. Au văzut zilele acestea că Georgică Dumitru este interesat de nevoile tuturor locuitorilor oraşului, deopotrivă, şi l-au asigurat că îi vor acorda votul pe 9 decembrie. ”E nevoie încă de multe fonduri pentru a finaliza proiectele începute, dar şi pentru a demara altele noi. Ştiu că, pe lângă  problemele oraşului sau comunei, fiecare are necazurile lui. Veniturile sunt mici, nu sunt locuri de muncă, iar sănătatea o plătiţi scump. Programul de guvernare al USL are în vedere rezolvarea acestor neajunsuri. Sunt gândite în detaliu strategii de relansare în toate domeniile – agricultură, sănătate, fiscalitate, facilităţi pentru tineri şi sprijin pentru bătrâni, pentru a avea, cu toţii, o viaţă mai bună. Nu se va întâmpla peste noapte o schimbare în  bine, dar se va întâmpla. Pentru că noi, cei de la USL, suntem conştienţi de un lucru: o Românie puternică nu se poate construi cu oameni săraci şi umiliţi, ci cu oameni care trăiesc decent şi pot spera la un viitor prosper  pentru copiii lor”, a afirmat deputatul Georgică Dumitru.

La Finta (foto 5), întâlnirile candidatului USL Georgică Dumitru cu locuitorii au fost la fel de fructuoase. Oamenii i-au înţeles mesajul şi l-au asigurat de susţinerea lor pentru a-i reprezenta in următorii patru ani, în Parlamentul României. Indiferent că e vorba de introducerea reţelei de canalizare, de asfaltarea drumurilor locale, de micşorarea până la un cuantum suportabil a taxelor şi impozitelor locale sau de construirea unei noi grădiniţe şi a unui cămin cultural modern în Gheboaia – toate doleanţele exprimate vor fi tratate cu responsabilitate. Deputatul USL le-a explicat oamenilor că rostul său este să aducă în atenţia guvernului proiectele primăriei şi să le promoveze, astfel încât comuna să beneficieze de fonduri pentru dezvoltare.

Parlamentarul USL Georgică Dumitru a dat asigurări oamenilor cu care s-a întâlnit în Colegiul Răcari că va încuraja şi sprijini, în egală măsură, toate administraţiile locale  pentru accesarea fondurilor europene – sursă importantă de finanţare pentru multe din proiectele menţionate.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro