Incredibil! În Dâmboviţa, până şi UMORUL a fost confiscat politic

 

Mai exact, zilele trecute, un site dâmboviţean, specializat în construirea unor ştiri satirice sau umoristice, plecând de la informaţii adevărate, a postat o fotografie vădit trucată cu doi dintre cei mai mari rivali politici ai Dâmboviţei: Florin Popescu şi Adrian Ţuţuianu. Acelaşi site, cu nume sugestiv “Academia de Caterincă”, publica în iunie cum “dinozaurii fără stăpân terorizau Târgoviştea” sau în luna octombrie cum „pacienţii spitalul judeţean şi-au dat demisia”. Gluma cu poza celor doi adeversari a avut neşansa de a fi promovată media fără o documentare adecvată a sursei, iar autorul a fost înfierat cu “mânie proletară” de susţinătorii ambelor părţi. Mai grav a fost episodul mediatizării TV în care liderii politici au “dat cu subsemnatul” în faţa telespectatorilor, despre ce căutau în poza trucată, postându-şi apoi pe FB mesaje adresate inamicilor politici acuzându-i de  de manipulare.

Oameni buni, POZA ESTE O GLUMĂ!!! La fel ca cea cu dinozaurii (foto 2) sau cea postată pe acelaşi site cu delfini eşuaţi în barajul de la Pucioasa. Este păcat că la 20 de ani de la revoluţie am uitat să râdem. Până şi pe vremea împuşcatului se râdea la glumele politice cu Ceauşescu personaj principal! E adevărat că pe ascuns! Ce să facem? Să râdem pe ascuns şi acum?

Administratorul site-ului pe care fost postată iniţial fotografia, vădit trucată, întrucât faţa preşedintelui CJD are o luminozitate ireală faţă de restul personajelor, iar vestimentaţia este una total nepotrivită cu stilul şi posibilităţile materiale ale lui Ţuţuianu,  a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei că a fost făcută “în spirit de glumă, independent de disputa electorală. Precizez că vreau să mă delimitez de apartenenţele politice, nu fac caterincă de familiile lor şi nu scriu  despre de viaţa lor privată”, a mai spus acesta. 

 

Textul caterincii aferente fotografiei pe http://yeacky.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro