Comandamentul de iarnă al oraşului Titu s-a întrunit la miezul nopţii şi a început deszăpezirea!

Comandamentul de iarnă al oraşului Titu, din care fac parte edilul Traian Niculae, viceprimarul Vlad Oprea, administratorul public al oraşului şi alte persoane cu responsabilităţi pe linia deszăpezirii, s-a întrunit  în jurul orei 0:00 pentru a începe acţiunile de curăţare a carosabilului şi trotuarelor de zăpadă. Utilajele primăriei au lucrat până dimineaţă aşa încât la primele ore străzile şi trotuarele oraşului erau curăţate şi circulaţia se desfăşura în condiţii bune.

Primăria Titu are pregătite pentru această iarnă stocuri de 5 tone de soluţie salină, precum şi 30 de tone de nisip şi sare. În total, autorităţile dispun de 6 utilaje de deszăpezire, iar personalul angrenat în aceste acţiuni numără 20 de angajaţi.

Încă de ieri, 11 decembrie, după atenţionarea de Cod Galben, primăria a notificat locuitorii oraşului şi agenţii economicii în privinţa obligativităţii legale de a-şi curăţa trotuarele din faţa imobilelor sau spaţiilor comerciale. De asemmenea au fost puse la dispoziţia locuitorilor şi a agenţilor economici două numere de telefon la care pot comunica cu responsabilii Comandamentului de iarnă. Acestea sunt: 0727. 805 589 – Ion Coşaru, administrator public şi 0245. 651 095 – primăria Titu.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro