Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

La noapte începe campania electorală: Mesajul prefectului Victor Sanda!

În această noapte la ora 0:00 începe campania electorală pentru alegerea președintelui României. Candidații au o lună la dispoziție pentru a-și convinge electoratul  merită să devină președintele țării. În acest context, prefectul județului Victor Sanda a făcut un apel la toți competitorii și susținătorii lor, pentru a avea în județ o campanie fără incidente: „Ca și rugăminte și sugestie aș dori ca această campanie electorală să se încadreze în limitele legii, în decența evenimentului și lucrurile să fie tratate de toți competitorii cu seriozitate. Sper ca în această perioadă, județul Dâmbovița să ducă lipsă de evenimente nedorite, atât noi la Prefectură, cât și masa mare a votanților!”  a declarat pentru Gazeta Dâmboviței, prefectul Victor Sanda.

Apelul prefectului vine şi în urma statisticilor de la alegerile din 2012, când judeţul Dâmboviţa s-a aflat pe primul loc în ţară la incidente electorale, fiind înregistrate un număr de 97. Pe primul loc am fost şi la alegerile din 2009, tot la incidente electorale. Una dintre cele mai frecvente probleme este distrugerea materialelor de campanie ale adversarilor politici.

În județul Dâmbovița, în listele permanente sunt înscriși un număr de 435671 de alegători. aceștia au de optat între 14 candidați. ordinea pe buletinul de vot va fi aceasta: Kelemen Hunor, Klaus Iohannis, Dan Diaconescu, Victor Ponta, William Branza, Elena Udrea, Mirel Mircea Amaritei, Teodor Melescanu, Gheorghe Funar,  Zsolt Szilagy,  Monica Macovei, Constantin Rotaru, Calin Popescu Tariceanu, Corneliu Vadim Tudor

Distribuie:

2 thoughts on “La noapte începe campania electorală: Mesajul prefectului Victor Sanda!

  1. Nu,nu sunt prosti multi,doar suficienti cat sa apara acesti politicieni, restul e doar obisnuinta, si neputinta, si delasare,si frica.Traim doar sa nu murim,insa cateodata crezi ca de fapt asta isi doresc ei,mai marii tarii!

  2. In Dambovita sunt multi prosti care nu si dau seama ca toti politicienii sunteti la fel :hoti, mafioti niste jigodii care asmutiti oamenii uni impotriva celorlalti !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media