TÂRGOVIȘTE: Îți duci copilul la un loc de joacă? De acum poți fi amendat!

UPDATE: Cititorii Gazeta Dâmboviței au trimis pe adresa redacției numeroase întrebări, în special cu privire la art 5, punctul p, în care se interzice  “accesul persoanelor, în special copii, în raza de acțiune a echipamentelor de joacă cu scopul evitării accidentelor”. Din păcate, nu îi putem lămuri asupra a ceea ce a fost în capul consilierilor care au votat în unanimitate acest regulament.

Consiliul local municipal a stabilit, ieri, în ședința ordinară, un regulament al locurilor de joacă de la nivelul municipiului Târgoviște. Utilizarea necorespunzătoarea sau distrugerea acestora poate fi sancționată cu amenzi de până al 1000 de lei. Reprezentanții primăriei au motivat decizia prin faptul că la nivelul municipiului, locurile de joacă sunt frecvent “victime” ale unor persoane rău intenționate. Iată regulamentul:

 

regulament loc de joacaregulament loc de joaca 2


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Îți duci copilul la un loc de joacă? De acum poți fi amendat!

 • 2 octombrie 2014 at 21:32
  Permalink

  Era bine dacă și reparau echipamentele defecte despre care vorbesc prin regulamentul ăsta…

  Reply
 • 2 octombrie 2014 at 16:11
  Permalink

  “art. 5, punctul p” este, de fapt, “art. 6, alin. 5, lit. p”. Este o exprimare neinspirata, dar se refera la evitarea zonelor de langa echipamentele aflate in functiune (de exemplu, in fata sau in spatele unui leagan, sub un brat al balansoarului, si alete situatii asemenatoare).

  Reply
 • 2 octombrie 2014 at 15:34
  Permalink

  Si ce este gresit la acest regulament? Daca nu ne educam noi ( “PARINTII”), atunci ce pretentii sa avem de la cei mici. Foarte bine ca se amendeaza .Ca parinte iti place sa iti aduci copilul intr-un parc in care vei gasi “resturile” de la un catel al nu stiu carei doamne care paraseste locul de joaca al celor mici cu catelul, nepasatoare ca ar fi trebuit sa faca curat dupa catelulu ei? NU CRED.
  RESPECT PETRU CEI CARE VOR AMENDA PE CEI CARE STRICA LOCURILE DE JOACA CELOR MICI.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro