ortooxacell kiss2022.gif Flax

La Târgovişte, apa caldă şi căldura “vin” pe …Facebook, în timp ce Termica se joacă de-a insolvenţa

blocuri-2_tgv

După mai multe zile de tremurat în case, atât târgoviştenii racordaţi la Termica, cât şi şcolile, grădiniţele şi instituţiile publice din judeţ vor avea din nou apă caldă şi căldură. Se pare că, în această seară, GDF Suez va relua furnizarea de gaze către societatea târgovişteană în urma unei decizii a instanţei. Anunţul nu fost … Citește mai mult

Consiliul local face plângere penală contra GDF Suez în cazul Termica Târgovişte!

gdf_suez

Consiliul Local al municipiului Târgovişte a decis, astăzi, formularea unei plângeri penale contra GDF Suez, care refuză realuarea furnizării de gaze naturale, deşi există o hotârâre a instanţei definitivă şi irevocabilă în acest sens, executorie fără somaţie sau trecerea unui termen.

TERMICA, somată de GDF SUEZ! Pe 17 ianuarie, se întrerupe furnizarea gazului!

Şcolile, instituţiile publice, spitalele şi 2.200 de apartamente din Târgovişte riscă să rămână  în frig şi fără apă caldă. Distribuitorul de gaze naturale GDF Suez a înaintat societăţii Termica un preaviz de sistare, care va fi pus în aplicare pe 17 ianuarie. Cei de la GDGF vor ca până atunci societatea să-şi achite cei aproximativ 4 milioane de lei datorie, din care o parte reprezintă rată scadentă a lunii trecute.