La Târgovişte, apa caldă şi căldura “vin” pe …Facebook, în timp ce Termica se joacă de-a insolvenţa

După mai multe zile de tremurat în case, atât târgoviştenii racordaţi la Termica, cât şi şcolile, grădiniţele şi instituţiile publice din judeţ vor avea din nou apă caldă şi căldură. Se pare că, în această seară, GDF Suez va relua furnizarea de gaze către societatea târgovişteană în urma unei decizii a instanţei. Anunţul nu fost însă făcut public de către Termica şi de liderul de grup al USL, Cristian Stan pe contul său de Facebook:

“După ce ieri în şedinţa de Consiliu Local, la propunerea USL, s-a aprobat formularea unei plângeri penale împotriva furnizorului de gaze al SC TERMICA SA pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, la acest moment sunt în măsura să vă comunic că astăzi, începând cu orele 17,00, se va relua furnizarea gazelor naturale către societatea de termoficare, iar SC TERMICA SA va furniza agent termic către cele 1990 de apartamente racordate, 26 de şcoli şi grădiniţe, 2 unităţi militare 2, spitale şi 62 de agenţi economici, începând de mâine dimineaţă! Apa caldă va fi furnizată dupa orele 21,00!”a notat Stan pe pagina de socializare.

 

Responsabilitate conducerii Termica în ceea ce-i priveşte pe târgovişteni devine din zi în zi o glumă proastă, dar care afectează mii de persoane. Ieri, directorul societăţii Ion Popescu a recunoscut că a cerut insolvenţa societăţii fără a se consulta cu acţionarul majoritar care este Consiliu Local al Municipiului Târgovişte. Popescu spune că s-a considerat singurul factor decizional. Plenul consiliului l-a mandat, însă, pe directorul tenhic Călin Nicoară să înţieze procedura de renunţare la insolvenţă. Toată această joacă de-a insolvenţa avea loc în timp ce mii de târgovişteni dârdâiau în case, temperaturile din ultimele zile fiind destul de scăzute.

 

 

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro