Rămas singur în PP DD, Bozieru a scos un scor peste media națională a partidului

Cu cele mai grele pierderi pe care le-a suferit o formațiune politică la Dâmbovița, în urma ordonanței migrație, PP DD a reuși totuși să obțină un scor cu un procent peste media națională  a partidului. În 2012, a alegerile locale, PP DD a scos 38 de consilieri locali și județeni, singurul rămas în partid fiind Cosmin Bozieru, președintele PP DD Dâmbovița și consilier local municipal. “În ciuda trădătorilor, PP DD a obținut, pentru Dan Diaconescu, 11.768 de voturi în Dâmbovița. În ciuda trădării președintelui PPDD Târgoviște, Avram Iancu, care a părăsit partiul, în municipiu am obținut 1.711 de voturi.  Suntem peste media partidului. Este adevărat că a fost foarte greu să ne mobilizăm  după valul de trădări din partid, dar cred că s-a văzut foarte clar că PP DD are susținerea oamenilor.” a comentat Bozieru, rezultatul alegerilor.

PPDD a obținut scoruri foarte bune în Cojasca – 8,09, Iedera- 7,45, Dobra 7,29%,  Băleni – 7,22%, Dărmănești – 6,95%, Bucșani – 6,00%,  Târgoviște 4,50%. La nivel județean, candidatul Dan Diaconescu a obținut un procent de 4,99%, față de 3,99% la nivel național. Dacă își va menține electoratul PP DD, conform acestor rezultate, ar putea putea intra din nou, în multe dintre consiliile locale din județ, în 2016. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla c partidul și la nivel național în următorii 2 ani.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi: membri, simpatizanți și votanți. PP DD nu înseamnă funcții,  PP DD înseamnă oamenii care cred în proiectul de țară a lui Dan Diaconescu.” a mai spus Bozieru.

tabel rezultate prezidentiale_001 tabel rezultate prezidentiale_002


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro