La ce s-a ajuns! CL Găești contestă calitatea lui Bozieru de președinte PPDD Dâmbovița

        Lupta pentru majorități în consiliile locale îmbracă forme necunoscute până la acest mandat al aleșilor locali. Trădarea politică a devenit loc comun, la fel ca și menținerea unor persoane excluse din partide în forurile administrative cu sprijinul consilierilor din partidele care au interes în formarea unei majorități.

        Luptă politică acerbă se poartă zilele acestea și la Găești, unde ar trebui validat un consilier local al PPDD, ce ar putea influența o schimbare de majoritate. Așa că la solicitarea PPDD de validare a locului 2 pe listele partidului, partidul s-a trezit cu solicitări neobișnuite. Se cere un document din care să rezulte că Bozieru este cu adevărat președintele formațiunii județene, Tufan Cornel este cu adevărat secretar general și că ștampila nu este falsă.  Astăzi, partidul lui Dan Diaconescu a retrimis cerere de validare la care a anexat toate documentele cerute.

Mi se pare un abuz, dar nu vreau să facem un scandal din acest lucru. PPDD Dâmbovița pune la dispoziția primăriei Găești toate documentele cerute. Dacă nici acum nu acceptă validarea consilierului nostru, vom vedea ce măsuri vom fi obligați să luăm. Oricum este o premieră. Până acum nu mi s-a cerut să fac dovada cu acte că sunt președintele formațiunii pentru ca voința cetățenilor unei localități să fie respectată, în sensul validării mandatului celui ales de ei să îi reprezinte, a declarat Cosmin Bozieru, președintele PPDD Dâmbovița.

   Pentru cine mai are nelămuriri acestea sunt documentele:

ppdd 1 bun

ppdd 2 bun ppdd 3 bun

pp dd 4 bun


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro