ELECTORAL: PPDD-iștii dâmbovițeni, plini de încredere pentru europarlamentare

PP DD Dâmbovița a organizat în ultima săptămână o serie de acțiuni specifice campaniilor electorale, care, spun liderii partidului, au avut un real succes printre oameni. Membrii partidului s-au mobilizat în acțiuni de stradă, au vorbit cu electoratul, au împărțit materiale de promovare și au lipit afișe. “PPDD face la o campanie curată.  Ne dorim ca dâmbovițenii care au demnitate şi nu-şi vând votul pe cadouri electorale, să se gândească măcar pentru o clipă la viitorul copiilor lor şi la o Românie demnă şi independentă. Pe 25 Mai 2014, îi îndemn să voteze cu suflet de român! Acesta este îndemnul pe care PP DD îl are pentru alegerile Europarlamentare”, a precizat Cosmin Bozieru, președintele PP DD Dâmbovița.

Președinta partidului, Simona Man, al doilea candidat pe lista partidului, a precizat la lansarea candidaților că așteaptă ca PP DD să obțină un procent similar celui din alegerile parlamentare care a fost de 15%. PP DD promovează în această campanie o serie de politici sociale de stânga, pe care eurodeputații partidului spun că le vor susține în Parlamentul European, printre care necesitatea alinierii alocației copiilor români, la nivelul celor europene.

ppdd 1 ppdd 4 ppdd


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “ELECTORAL: PPDD-iștii dâmbovițeni, plini de încredere pentru europarlamentare

  • 13 mai 2014 at 14:31
    Permalink

    La Racari pp-dd-istilor ati renuntat la consilierul local, care va reprezenta cu cinste si chiar avea ceva de spus, si l-ati pus le Mihalcea George, sluga primarului pdl caraveteanu si finul secretarei tatiana ene (adevaratul stapan peste Racari – cea care invarte adevaratele sfori), ca sa nu mai spunem ca este fiul fostei judecatoare Mihalcea, data afara din magistratura pentru nenorocirile pe care le-a facut. Vai mama voastra!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro