PPDD şi Răducanu Tudorică, alături de USL în cazul Termica, în aplauzele salariaţilor

Distribuie:

A treia încercare a de capitalizare a societăţii Termica s-a soldat cu succes, în această dimineaţă, după ce două şedinţe consecutiv, useliştii au fost singurii prezenţi la convocări. Prin hotărârea de consiliu, capitalul social al Termicii a fost majorat cu suma de 4 milioane de lei, cu care se vor acoperi datorii restante către furnizorul de gaz.

 Încă de ieri, liderul PPDD Dâmboviţa, Radu Popa, anunţase că cei 3 consilieri ai formaţiunii vor fi prezenţi la şedinţă şi vor vota în fovarea capitalizării: “Ca să demonstrăm că nu absenţa noastră reprezintă problema pentru care nu s-a capitalizat Termica”, precizat ieri Radu Popa, sublinind că pentru adoptare sunt necesare 2 treimi din numărul consilierilor. Matematic vorbind, USL plus PPDD nu întruneau cele două treimi.

Aşa că balanţa a înclinat-o astăzi consilierul Tudorică Răducanu, care a fost exclus din PDL, dar nu şi din Consiliu Local. Acesta a asigurat cvorumul legal, votând pentru capitalizare. Restul consilierilor PDL nu au fost prezenţi la şedinţă. Au fost însă în sală zeci de angajaţi ai societăţii, care se temeau că vor rămâne fără loc de muncă (foto) şi care au aplaudat, în final, decizia consilierilor.

 Termica avea o somaţie din parte furnizorului de gaz, cu dată scadenţă 17 ianuarie. În cazul în care societate nu reuşea să achite datoria, GDF Suez ameninţa cu întreruperea furnizării, iar abonaţii Termica rămâneau fără apă caldă şi căldură.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro