Percheziţii în Dâmboviţa! Vezi ce au găsit poliţiştii!

În această dimineaţă, începând cu ora 6:00, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa  cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S- I.G.P.R şi S.A.S Ilfov, Argeş şi Prahova au descins în 27 de imobile din localităţile Doiceşti, Şotânga, Bălteni, Conţeşti, Branişte, Sălcioara, dar şi în municipiul Bucureşti.

În urma activităţilor desfăşurate, 31 de persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri, iar mai multe obiecte corp delict au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 4 tone de material feros,  provenit din săvârşirea infracţiunii de furt, dar şi obicte şi scule folosite la săvârşirea acestor infracţiuni.


În localitatea Doiceşti, la domiciliul unuia dintre suspecţi, poliţiştii au depistat cantitatea de 500 de grame de cannabis, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cercetările continuă pentru probarea activităţii infracţionale a persoanelor conduse la sediul Poliţiei.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca