Cosmin Bozieru, în delegaţia restrânsă a PPDD care a negociat cu Gabi Oprea

Preşedintele PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru, a făcut parte din delegaţia restrânsă a PPDD, alături de Simona Man, care a negociat termenii absorbţiei partidului de către UNPR. 10 membrii ai Biroului Permanent Naţional al PPDD au discutat cu Oprea în ce mod vor funcţiona cele două partide până la absorbţie, dar şi formula de după acest moment. PPDD va avea în luna august un congres care va consfinţi practic dispariţia partidului lui Dan Diacoescu, care va fuziona prin absorbţie cu Uniunea Naţională pentru Progresul României.  Până atunci cele două formaţiuni şi vor păstra identitatea, dar vor colabora pe plan naţional şi local

După absorbţie, se vor face analize în fiecare localitate, iar până la alegeri în filiale, se va alege o formulă de tip matematic. Acolo unde pepedediştii au organizaţii mai numeroase şi aleşi locali, vor prelua interimar preşedinţia, iar acolo unde UNPR este mai puternic, conducerea îi va reveni. Ulterior, în UNPR vor avea loc alegeri la toate nivelurile.

În Dâmboviţa, PPDD mai are 32 de aleşi locali, Cosmin Bozieru fiind şi viceprimar al municipiului Târgovişte. PPDD a pierdut însă mulţi aleşi locali în septembrie anul trecut, înainte de alegerile prezidenţiale, în urma ordonanţei migraţiei. Majoritatea au plecat la PSD.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro