Ion Dobândă, din nou în cărţi pentru funcţia de viceprimar al Târgoviştei

Distribuie:

Consiliul local al municipiului Târgovişte se întruneşte luni, 28 ianuarie, în şedinţa ordinară a acestei luni. Pe ordinea de zi se află şi alegerea celui de-al doilea viceprimar. Postul a fost pierdut de PPDD odată cu deciza instanţei de a anula mandatul lui Ion Dobândă într-o cauză de politică internă a partidului. (Citeşte AICI despre ce a fost vorba). Dobândă  a revenit în consiliu, dar postul a rămas vacant pentru mai multe luni.

Preşedintele PPDD, Radu Popa a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei că partidul va susţine, din nou, luni, candidatura doctorului. Conform liderului PPDD, acesta ar fi avut discuţii cu aliaţii USL şi speră ca aceştia să-şi ţină cuvântul.

De altfel, PPDD a stat alături de USL în războiul de trei şedinţe purtat contra executivului şi conslierilor PDL, pe subiectul Termica.

Cu toate acestea, într-o conferinţă de presă a PSD , Cristian Stan liderul de grup a USL, nu a exclus şi varianta unei candidaturi din partea uniunii. De altfel, şi surse din PDL au confirmat că şi democrat liberalii vor avea o propunere, care se pare că nu va mai fi Gabriel Cioacă, liderul de grup al formaţiunii.

Deci, luni este posibil să-l avem şi pe cel de-al doilea viceprimar al Târgoviştei, asta dacă punctul nu va fi scos de pe ordinea de zi sau amânat, aşa cum se zvoneşte.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro