TÂRGOVIȘTE: Simona Man despre ce va face PPDD la alegerile din 2016

Președinta PPDD, Simona Man s-a întâlnit, astăzi, la Târgoviște cu activul de partid, în cadru întâlnirilor interne pentru alegerile din sânul organizațiilor. Man a spus că partidul este pregătit pentru 2016, când, majoritate membrilor, doresc ca PPDD să intre singur în cursa electorală.

Ne pregătim pentru alegerile locale din 2016 și ne dorim să știm exact ce se întâmplă în structurile partidului. Lucrurile mai suportă îmbunătățiri da situația este optimistă. Suntem pregătiți pentru alegerile din 2016. Ne-am dori să candidăm singuri. Consilierii noștri locali vor să mergem singuri pe listă. Sunt dispuși să lupte. Să ne păstrăm identitatea a spus Man. 

Opțiunea de a candida într-o alianță vine ca ultima alternativă a întărit și Liviu Neagu, secretar general PPDD.

Partidul lui Dan Diaconescu a intrat în viața politică în preajma alegerilor din 2012, când al nivel național a reușit să obțină aproximativ 3000 de consilieri locali și județeni. Ulterior, la alegerile generale a obținut și 68 de parlamentari, care au părăsit în timpul mandatului partidul. PPDD a pierdut și jumătate din consilieri în urma migrației politice. Reprezentanții partidului sunt, însă, că, și aceste condiții, stau mai bine decât în 2012, pentru că acum nu mai pleacă de la 0.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro