VALEA MARE: Trei bărbați prinși la furat de conductă metalică

Doi bărbaţi, care au sustras conductă metalică de pe raza localităţii Valea Mare, au fost prinşi de jandarmii dâmboviţeni.

                                                                                                                                                                                                            Astăzi, 15 mai a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe zona localităţii Valea Mare, a depistat pe terenul viran din localitate trei persoane care transportau cu un atelaj hipo conductă metalică sustrasă din apropierea unui parc petrolier.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani au sustras 7 bucăţi de conductă metalică, în lungime totală de aproximativ 30 metri, dintr-un tronson dezafectat aparţinând unei societăţi comerciale.

Persoanele intenţionau să transporte materialul feros sustras, cu ajutorul unui atelaj hipo la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.

***

Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “furt”, actele urmând a fi înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

       

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

tevi (1) tevi (2) tevi (3) tevi (5)

 

 

 

 


Valeriana heidelbergcement
Paleologu
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro