Diaconescu, încântat de primirea făcută de organizația lui Bozieru: “Cel mai tare județ este Dâmbovița“ (VIDEO)

Distribuie:

 Prezent într-un tur de forță pentru promovarea candidaturii în Parlamentul European, la sfârșitul  săptămânii trecute, în Dâmbovița, Dan Diaconescu s-a arătat mulțumit de deschiderea pe  care a găsit-o la electoratul său și de pregătirea organizației județene, condusă de Cosmin Bozieru, care a fost alături de caravana speranței pe tot parcursul traseului DD mobilului.

Chiar la intrare în județ, la Dragomirești, unde președintele fondator al Partidului Poporului a făcut prima oprire, a fosta asaltat de electorat, care l-a asigurat de susținere. Diaconescu le-a răspuns printr-o apreciere vivazi de primirea făcută: Cel mai tare județ este Dâmbovița.

Pe tot parcursul traseului său, alături de Simona Man, preşedinte al PP-DD, (Vezi AICI foto), acesta a vorbit cu oamenii, s-a fotografiat și a făcut promisiuni.

Și la Târgoviște, Dan Diaconescu a fost întâmpinat de un grup de alegători, alături de președintele PPDD Târgoviște, Avram Iancu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Diaconescu, încântat de primirea făcută de organizația lui Bozieru: “Cel mai tare județ este Dâmbovița“ (VIDEO)

  • 19 mai 2014 at 16:24
    Permalink

    acest dd in direct si-a batut joc de proferul avramion iancu.in targoviste avram a facut legea in ppdd nu finul lui dd.avram s-a batut cu toti si l-a dat afara.eu in locul lui avram nu lingeam unde a scuipa.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro