Adrian Ţuţuianu crede în USL: “Proiectul Uniunii Social Liberale trebuie să continue!”

Renegocierea protocolului USL cerut de premier nu va duce, în opinia liderului dâmboviţean la ruperea acestuia. Renegocierea ar viza aspecte concrete, cu care USL s-a confruntat în primul an de guvernare. “Proiectul Uniunii Social Liberale trebuie să continue. Este în interesul țării și este un lucru și-l dorește populația României. În al doilea rând, cred că trebuie să asigurăm funcționarea corectă a acestei coaliții de guvernare, pentru că aici trebuie să fim cu toții părtași și la lucrurile bune, dar și la măsurile unele, care nu sunt neapărat populare, dar care sunt absolut necesare pentru a asigurarea guvernării. De aceea, cred că renegocierea protocolului nu urmărește decât să stabilească lucruri foarte precise. Ieșim într-un cadru general și intrăm pe lucruri foarte precise legat de conduita noastră, ca parteneri în această coaliție de guvernare. Eu cred că trebuie rediscutate mai multe aspecte, trebuie puse lucrurile la punct și coaliția trebuie să continuie să guverneze, pentru că este nevoie și România are nevoie de guvernare stabilă.” a precizat cu privire la renegociere preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta spune că problemele din USL Dâmboviţa nu sunt nici singulare, nici cele mai grave, dar că ele au ieşit la iveală din cauza liderilor politici de aici, ceva mai vocali decât în alte zone, dar că de asemenea ele sunt rezolvabile: “Punctual am rezolvat prooblemele și dovada cea mai bună este prezența tuturor la ultima ședință de consiliu județean. Sunt și alte lucruri și vom încerca să le reglăm fără să ieșim neapărat în public. Despre Dâmbovița se va discuta numai dacă lucrurile vor ieși din logica firescului. N-au fost discuții speciale în cadrul USL despre Dâmbovița. A fost afirmația domnului Ponta despre Dâmbovița “dacă dânșii nu reușesc să se înțeleagă, o să-i aduc eu să se înțeleagă”. Se pare că eu am fost primul care a ieșit cu subiectul, să spun așa, în viața publică. Sper să nu avem nevoie să apelăm la medierea centrului pentru niciuna dintre problemele pe care le avem la Dâmbovița și sper că din poziția pe care o am și la nivel central, de secretar executiv, să pot gestiona mai bine lucrurile și în cadrul USL Dâmbovița, pentru că voi fi mai aproape de decizie și de locul în care se stabilesc foarte clar lucrurile.”  a declarat preşedintele social democratilor dâmboviţeni.


 

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca