Ponta despre SRS: “El are propria lui agendă, nu are legătură cu USL!” Liberalul s-a declarat amuzat

Senatorul de Târgovişte – Moreni, Sorin Roşca Stănescu şi acţiunile sale îi deranjează profund pe social democraţi, în frunte cu Victor Ponta. Acesta a cerut liderilor liberali o poziţie clară în ceea ce priveşte ieşirile senatorului: “Avem o problemă serioasă în USL, noi cei de la PSD am invocat articolul 1.1.4. din acordul USL care prevede foarte clar că niciun membru al unui partid component nu poate să atace partidele celelalte, în cazul de faţă un senator PNL şi am cerut o poziţie clară a PNL. Acum situaţia este foarte gravă, încât e foarte clar că atunci când un membru al unui partid component duce o campanie alături de grupuri de interese împotriva unui alt partid trebuie luată o decizie”, a spus Ponta, care recunoaşte că acest articol din protocolul USL nu a fost invocat de la înfiinţarea Uniunii. În ceea ce priveşte comisia senatorială de anchetă în cazul interceptării judecătorului CEDO, Corneliu Bârsan, premierul a fost şi mai dur faţă de senatorul liberal:. “El are propria lui agendă, nu are legătură nici cu USL, nici cu nimic altceva. De ce a făcut-o, ca să-şi dea demisia? E circ”, a mai susţinut Ponta.

Şeful politic al lui SRS, Crin Antonescu i-a luat apărarea liberalului într-o intervenţie la Realitatea TV: “Dacă citim spiritul protocolului USL este foarte clar că o campanie împotriva USL sau a cuiva din USL este de neacceptat. Eu nu cred că avem elementele pentru a vorbi de campania senatorului Sorin Roşca Stănescu împotriva lui Victor Ponta sau împotriva USL.”, a afirmat Crin Antonescu miercuri, la Palatul Parlamentului.

Şi ca să pună gaz pe foc, iată cum a tratat Sorin Roşca Stănescu toată povestea: “Victor Ponta este un om care m-a surprins prin imaginaţia sa. Gândiţi-vă cum ar fi să cer eu excluderea lui în baza aceluiaşi articol pentru atacurile repetate publice pe care le-a făcut împotriva mea… Ieri, un senator PSD, în plen, a declanşat nişte atacuri extrem de dure împotriva miniştrior Nicolaescu şi Câmpeanu. Nici prin cap nu ne trece să cerem excluderea acestora din USL pentru că ni se pare că este normal ca parlamentarii să-şi exprime diverse opinii. Eu am intrat în USL pentru USL. Este într-adevăr un moment plin de tensiuni, nu între mine şi Victor Ponta, ci între anumite principii liberale şi principii social-democrate acum că suntem împreună la guvernare. Dar nu cred că povestea asta cu excluderea a luat-o cineva în serios, nici Victor Ponta. Sincer să fiu, mă amuză”, a spus Sorin Roşca Stănescu, în emisiunea “Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro