Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

27-11-2021
premianti

“O fotografie face cât 1000 de cuvinte”: USL e complex şi are multe aspecte!

Parafrazând una dintre cele mai celebre fraze ale cinematografiei româneşti, din “Filantropica” lui Nae Caranfil, putem spune că:  “USL e complex şi are multe aspecte”. Unul din ele: cel din această fotografie făcută cu ocazia lansării proiectului “Împreună pentru Târgovişte, Împreună pentru Dâmboviţa!” a lui Andrei Plumb.

De la stânga la dreapta: Vasile Moise Deju, un  politician, când pesedist, când pedelist,  rămas fidel doar apartenenţei la etnie. E a doua oară când Deju îşi arată apropierea faţă de proiectului lui Plumb.

În centrul, Mihai Volintiru, liberal sadea, cel mai incomod lider al galben-albaştrilor din istoria ultimilor ani ai Dâmboviţei. Volintiru a devenit un fel de coşmar al PSD, cu şanse de a-l depăşi pe democrat liberalul Florin Popescu. Fără funcţii politice, fără posturi înalte în portofoliu, se aude că Volintiru ar avea prea multe uşi deschise pe la centru pentru a fi neluat în seamă.

În dreapta, senatorul Valentin Calcan, pesedist vechi, cu o perioadă de “rătăcire” politică democrat liberală, datorată unor situaţii cunoscute din interiorul PSD, în vremuri şi cu personaje apuse. Este unul dintre puţinii politicieni locali care au avut puterea şi înţelepciunea de a nu călca pe cadavre şi a-şi păstra amiciţiile dincolo de culoarea partidelor, ceea ce-l plasează oarecum deasupra politicii locale.

Cei trei, plus deputatul PC Georgică Dumitru (lipseşte din poză), au format o variantă de USL pentru publicul venit la Târgovişte la evenimentul patronat de Andrei Plumb. Evident că există şi alte variante pentru că: “USL e complex şi are multe aspecte”.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Flax Gopo
Webhosting Armand Media

CITEȘTE ȘI