PSD Târgovişte: “Primarul PDL Boriga – minciuni și gesturi golănești”

Constatăm cu revoltă modul dezgustător în care primarul PDL Gabriel Boriga a înțeles să poarte disputa pe marginea bugetului municipiului Târgoviște. De unde credeam că a atins, în trecut, apogeul nerușinării și al lipsei de bun simț, edilul PDL face eforturi considerabile să ne contrazică.

Noaptea trecută, scările de bloc și parcările din municipiul Târgoviște au fost umplute de flyere conținând atacuri mizerabile la adresa consilierilor USL, în numele unui gest disperat de a sufoca, prin minciună și manipulare, opinia publică locală. Simplul fapt de a deveni prizonier unor astfel de acțiuni golănești dezvăluie tensiunea unui individ, dl Boriga, lăcomit în abuzuri și practici clientelare.

Minima decență i-ar fi oprit pe cei care au comandat aceste flyere să mintă cu nerușinare că USL a votat desființarea CSM Târgoviște. NIMENI nu a luat o astfel de decizie (pot confirma toți ziariștii prezenți la ședința de buget) și numai o persoană dezechilibrată poate să susțină așa ceva. CSM are alocat pentru anul 2013 un buget de peste 1 milion de euro!!!

Pe același mecanism dement de manipulare publică, am putea susține cu tărie că primarul Boriga și consilierii PDL au susținut să fie abandonate toate lucrările de asfaltări și reparații la străzile din Târgoviște. Chiar nu suntem capabili să decupăm realitatea obiectivă de minciuna scabroasă?!

Uniunea Social Liberală respinge comportamentul nedemn al primarului Gabriel Boriga. Abandonul argumentelor raționale și al culturii dialogului onest au transformat acest individ în rușinea municipiului. Ce face el nu se mai cheamă demagogie, ci dezgust. Nu se mai cheamă populism, ci atitudine scăpată de sub control, eventual medical.

În contextul dat, vom apela neîndoielnic la toate demersurile pe care legea le permite pentru a pune capăt acestei ticăloșii evidente și pentru a-i trage la răspundere pe vinovați.

 

 

Cristian Stan

Liderul consilierilor USL din municipiul Târgoviște

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro