Baza Crizantema, cel mai mare şantier din Dâmboviţa! Anul viitor aici va fi un Complex de Nataţie

 

Este un bazin de dimensiuni olimpice, va avea 50 de metri lungime şi 25 de metri lăţime, cu vestiare, cu duşuri, saună, tribune. În acest moment, bazinul este un imens şantier, iar lucrările de execuţie au ajuns la 15%. “Bazinul acoperit este cel mai important obiectiv al comnplexului. Vom avea vestiare, locuri speciale pentru salvamari, 190 de locuri pe şezlong-uri. Lucrarea este la faza de fundaţie şi suntem în grafic cu execuţia.” a precita Dana Popa, manager proiect. Alături de acest bazin, Complexul va mai avea 2 terenuri de minifotbal cu suprafaţă sintetică, iluminate pe timp de noapte, un teren de baschet, 3 terenuri de tenis, 2 locuri de joacă pentru copii, un amfiteatru, terase, cafenele, restaurante, un aqualand pe două hectare şi 225 de locuri de parcare.

“Valoarea totală a proiectului, aşa cum a  fost finanţat, este de 88.349.662 lei, din care 50% finanţare nerambursabilă din partea UE şi Ministerului DEzvoltării, iar 50% din partea Primăriei Târgovişte. În urma licitaţiei, însă, câştigătorul a adjudecat lucrarea cu o sumă mult mai mică urmând să se facă economii de aproximativ 25 de milioane de lei noi. Se ajunge la valoarea totală a contractului de lucrări de 63.419.182 lei (51 milioane contractul, restul TVA). Va fi un mare succes al Târgoviştei şi un mare succes al târgoviştenilor.”  a precizat primarul Gabriel Boriga, în cadrul unei vizite pe şantierul Complexului. 

Câştigătorul licitaţiei este asocierea Delta ACM 93 şi o firmă din Germania. Complexul va crea 230 de locuri de muncă şi se va întinde pe 10 hectare, în zona Bazei de Agrement Crizantema. În acest moment, târgoviştenii au la dispoziţie, pentru înot, doar bazinul acoperit din microraionul III, inaugurat în anul 2010.

santier_baza1

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro