Deputatul Ion Stan, prima apariție publică după problemele cu DNA

Deputatul Ion Stan, fost președinte al PSD Dâmbovița, a evitat, după apariția scandalului DNA, aparițiile publice. De aceea, prezența sa la inaugurarea lucrărilor de restaurare ale Bisericii Oncești, din comuna Voinești, i-a suprins pe cei prezenți. Chiar dacă a încercat să fie o prezență cât mai discretă,  majoritatea celor prezenți au ținut să-l salute și să-i strângă mâna. Edilul Dănuț Gabriel Sandu i-a mulțumit lui Ion Stan pentru faptul că în anul 2008 l-a îndemnat să salveze biserica Oncești, aflată într-o stare avansată stare de degradare.

Ion Stan a condus PSD Dâmboviţa vreme de 16 ani. A fost înlocuit de Adrian Țuțuianu în 2012, fiind acuzat de colaborare cu PDL, deși PSD a câștigat detașat alegerile în Dâmbovița. Însuși premierul Victor Ponta i-a cerut demisia. A fost cel mai negru an pentru marele lider PSD: a fost exclus din partidul în care activase 20 de ani și a fost ridicat de DNA pentru trafic de influență. În acest moment cauza este în instanță și există numeroase semne de întrebare cu privire la corectitudinea interceptărilor pe care se bazează cazul. În ciuda acestor probleme, Stan rămâne unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați politicieni de la Valea Dâmboviței, câștigându-și actualul mandat chiar în mijlocul scandalului DNA. Stan activează ca independent în Parlamentul Românei și face parte din comisia pentru românii de pretutindeni.

biserica-oncesti-voinesti-voronet-dambovita (29)biserica-oncesti-voinesti-voronet-dambovita (22) biserica-oncesti-voinesti-voronet-dambovita (7)


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 5 ganduri despre “Deputatul Ion Stan, prima apariție publică după problemele cu DNA

 • 5 octombrie 2015 at 9:45
  Permalink

  “CANCERUL” JUDETULUI DAMBOVITA….. Alaturi de Sanda, Ana , Tutuianu, Dumitru, acesti infractori penali , au masacrat fabricile, uzinele si tot ceea ce inseamna infrastructura judetului nostru.

  Reply
 • 15 decembrie 2014 at 18:06
  Permalink

  Multi prosti pe aici, nu intelegeti ca e infractor, ce probe mai vreti, numai in Romania hotii sunt priviti cu respect si salutati.Treziti-va odata si nu mai stati cu capul plecat in fata jigodiilor.

  Reply
 • 27 noiembrie 2014 at 16:48
  Permalink

  Nimeni…niciodata nu-i v-a ptea lua Dlui. STAN ION demnitatea .
  Sunt sigura ca intr-o buna zi ,isi va putea proba NEVINOVATIA si toti ce i-au cusut cu ata alba ,oribila inscenare , vor plati !
  FRUNTEA SUS Dle STAN ! Nu mor lupii..cand vor cainii maidanezi !

  Reply
 • 6 octombrie 2014 at 10:59
  Permalink

  Mai rar politicieni si oameni ca dl.Stan.Tot respectul !

  Reply
  • 22 octombrie 2014 at 19:58
   Permalink

   Dacă ești fostul contabil comunist de la IAS târgoviște, ai dreptate! Dacă ești unul din târgoviștenii cu picioarele pe pământ, bate în lemn, un securist vopsit și un infractor nu poate sta decât la pârnaie, unde prietenul său Năstase va ajunge pentru a treia oară!

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro