Demiterea lui Stan văzută de: Cezar Frăţilă, Radu Marian, Gheorghe Albu, Marin Antonescu şi Florin Antoniu

Distribuie:

Cezar Frăţilă, preşedinte UPPR Târgovişte: “Mi se pare regretabil gestul, mai ales că dânşii sunt pe valul politic, să spun aşa. Relaţia mea cu    a fost foarte bună. De fapt, eu am stat în PSD pentru două persoane, pentru Ion Stan şi Ţuţuianu, dar timpul le schimbă pe toate. Indiferent cât de mare este victoria sau cât de mică, nu este momentul ca niciun partid politic să caute acum vinovaţii . e o perioadă de frământări interne, dar trebuie să rămână în interior. Eu nu văd cum ar putea să retragă sprijinul politic pentru că cunosc statutul PSD, nu văd din ce motiv poate să îl retragă. Sunt comisii de arbitraj. Nu văd cum ar fi putut să facă Ion Stan blat cu Boriga. Este adevărat că după plecarea mea din PSD am înţeles că  a preluat conducerea organizaţiei municipal, dar la figurat şi nu-l văd nici pe Ion Stan, nici pe Victor Sanda, liderii PSD, să facă aşa ceva.”

Radu Marian, preşedinte UNPR Dâmboviţa: “Este, în primul rând, problema lor. Nu pot să comentez problemele interne ale altui partid. Disputele sunt mai vechi. Ştie toată lumea şi cred că ce alege generaţia tânără generaţia tânără şi reformistă. Atât. Nu pot eu să comentez. În rest, sunt poblemele lor interne.”

Gheorghe Albu, deputat PDL de Târgovişte: “Nu pot să mă pronunţ. Este o problemă, în opinia mea, internă a PSD. De regulă, nu m-am băgat în astfel de lucruri şi nu o să comentez nici acum.”

Marin Antonescu, vicepreşedinte PDL Dâmboviţa: “Nu am a avut nicio relaţie cu domnul Stan. Dânsul a simţit nevoia să se sprijine pe asemenea semnale. …Nu-l salva nimic pe domnul Stan. Eu sunt un spectator extrem de avizat şi privesc lungul şir al oamenilor pe care Ţuţuianu i-a dezamăgit în viaţa lui, la care iată s-a adăugat şi domnul Stan. De când l-a primit în partid trebuia să ştie asta. Eu l-am făcut atent, după cum ştiţi, la trecutele conferinţe de presă i-am spus că epoca Stan s-a încheiat şi dacă o să câştige Ţuţuianu şi dacă o să piardă. Am avut dereptate. Nu-mi face nicio plăcere să am dreptate, dar credeţi-mă că n-am niun chef să îl deplâng pe domnul Stan. Îşi merită soarta. În această campanie a ameninţat toţi candidaţii noştri. Le-a cerut să pună viceprimari de la PSD, să semneze acte de colaborare, le-a cerut toate grozăviile care în democraţie nu sunt recunoscute. Cât priveşte colaborarea, domnul Stan a fost un adversar, hai să nu spunem duşman, deşi nu ar fi deloc exagerat, care merită prea puţină stimă din partea noastră.”

Florin Antoniu, preşedintele PPDD Dâmboviţa: “Era de aşteptat atâta timp cât domnul Ţuţuianu a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean să se facă această schimbare. Nu cred că este o surpriză. În ceea ce priveşte excluderea din PSD nu cred că va avea loc. Ştiam dinainte că dacă domnul senator va câştiga va prelua şi preşedinţia partidului, dar doar atât.”

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro