După 20 de ani, Ion Stan nu mai e social democrat! A demisionat!

 

Decizia a stârnit o reacţie violentă din partea preşedintelui PSD, Victor Ponta:  “Pentru obiectivele noastre legate de MCV, intrarea în spaţiul Schengen, e un rezultat rău. Eu am votat în această idee pentru ridicarea imunităţii, însă decizia plenului e foarte clară, domnul Stan va fi cercetat în continuare în stare de libertate, trimis în judecată şi instanţa se va pronunţa (…) Lucrul acesta ne va afecta în mod clar în rapoartele internaţionale. Nu mai poate face parte nici din grupul PSD, nici din PSD şi soluţia ar fi ca domnia sa să-şi dea demisia din Parlament, cum şi-a dat-o şi fostul deputat Trăşculescu pentru a nu se considera că se ascunde în spatele imunităţii parlamentare, inclusiv referitor la cererea de reţinere şi arestare (…) Dacă nu pleacă din PSD, organiza Dâmboviţa va face acest lucru (a-l exclude din partid, n.r.), însă lucrul acesta tot nu rezolvă cererea referitoare la imunitate, ci doar eventuala demisie pe care eu i-o cer în mod public. Mi s-a spus că sunt probe clare pentru ridicarea imunităţii. Soluţia este dincolo de îndepărtarea sa din PSD, sper ca domnia sa să-şi dea demisia din Parlament. Lucrul ăsta ne va afecta rapoarte internaţionale. Nu am apucat să am o discuţie cu fiecare dintre parlamentari, am anunţat public decizia politică a PSD”, a declarat premierul Victor Ponta, imediat după ce deputaţii au refuzat să-i ridice imunitatea deputatului PSD, Ion Stan.

De altfel, Ponta este cel care a decis direct şi debarcarea lui Ion Stan din funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa, după alegerile locale.

În urma, declaraţiilor lui Ponta, Ion Stan a demisionat din PSD.  Acesta nu a luat o decizie în privinţa postului de parlamentar.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro