Fostul lider PSD Ion Stan, atac la adresa guvernului pe subiectul reorganizării sistemului sanitar

Deputatul independent Ion Stan cere guvernului retragerea din dezbatere publică a proiectului de reorganizarea a sistemului sanitar, despre care spune că nu are nimic de-a face cu nevoile reale ale sistemului. Deputatul a cerut sprijin colegilor parlamentari pentru retragerea acetui proiect: “Eu am impresia că actualul guvern ori nu ştie ce înseamnă coordonarea unitară a reformei, fie diverşi domni membri ai guvernului se trezesc peste noapte şi prezintă componente ale reformei fără să aibă avizul unei entităţi care se numeşte Guvernul României.

Pentru că dacă ar avea această imagine despre procesul global de reformă a statului nu ar ieşi pe piaţă cu aberaţii juridice. Pentru că acest proiect de lege este o aberaţie juridică. Ceea ce trebui să facem noi stimaţi parlamentari este ca luni la grupurile parlamentare să cerem guvernului, primului ministru retragerea proiectului din dezbaterea publică.

Nu poţi să vii cu un proiect de lege care vezi doamne ar fi vizionar, atâta timp cât el este neconstituţional. Vorbeşte de o reorganizare a sistemului de sănătate în raport de o chestiune virtuală: Constituţia României nu a fost modificată.”, a spus Stan astăzi în cadrul unei şedinţe a Comisiei de Dialog Social.

Atacul de astăzi este prima declaraţie publică a deputatului Stan cu privire la politica actualului guvern. Stan a intrat în parlament ca deputat PSD, dându-şi demisia din partid în urma scandalului creat în jurul cercetării sale de către DNA într-un dosar de trafic de influenţă. În acest moment, este singurul parlamentar independent. Stan a condus 20 de ani PSD Dâmboviţa, fiind înlăturat de la conducere după alegerile locale din 2012, printr-o decizie venită de la centru.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro