Ponta către Volintiru, la Nucet: “Bine ai venit în familie!”

Aflat, astăzi, în Dâmboviţa, premierul Victor Ponta a pornit campania electorală a partidului, de la Mănăstirea Nucet, în mijlocul a sute de social democraţi aduşi în localitatea dâmboviţeană din toate colţurile judeţului. Ponta a fost primit cu sloganuri în curtea bisericii, dar oamenii au fost sfătuiţi să renunţe la aceste manifestări. Premierul a fost însoţit de preşedintele CJD Adrian Ţuţuianu, alături de care a participat la slujba oficiată de IPS Nifon.

La Nucet a fost prezent şi preşedintele PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, pe care Ponta l-a chemat lângă el spunându-i: “Mihail, bine ai venit în familie!”. Întâmpinarea cu pupături i-a luat prin surprindere pe unii dintre social democrați, la fel ca și imaginea idilică a lui Țuțuianu și Volintiru, de-a dreapta premierului, ca-n vremurile USL.

ponta volintiru 1

ponta volintiru 2

 PSD încearcă să se  folosească în această campanie de cât o mai fi rămas din simpatia românilor pentru USL, așa cum o arată afișele electorale de tipul “PSD – Continuăm USL”, cu care au fost tapetate gardurile de pe traseul pe care l-a urmat Victor Ponta.

psd usl


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 4 ganduri despre “Ponta către Volintiru, la Nucet: “Bine ai venit în familie!”

 • 27 aprilie 2014 at 8:38
  Permalink

  “Pretenie si fratie intre partidele surori!”

  Reply
 • 26 aprilie 2014 at 5:37
  Permalink

  les jeux sont faits: cu popii bugetofagi din prima zi de campanie, că doar pentru ce sînt plătiţi, n’aşa?
  iar de v-aţi tămăduit bine nu uitaţi famiglia şi votaţi PSD, astfel ca în noiembrie să avem marea revoluţie socialistă din octombrie în direct, cu Кирилл cu tot! 🙁

  Reply
 • 25 aprilie 2014 at 17:34
  Permalink

  Victor Ponta a afirmat acest lucru. Dupa spusele dvs ce ar trebui sa intelegem? Victor Ponta e in PDL?

  Reply
 • 25 aprilie 2014 at 17:03
  Permalink

  Niciodata familia lui Volintiru nu a fost USL, nici macar atunci cand aceasta exista. Familia lui este mai mult PDL, chiar mai mult decat PNL.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro