Solariile agricultorilor din cartierul Matei Voievod, ținta hoților de fier vechi! Unii au fost prinși de localnici

Târgoviștenii de cartierul Matei Voievod sunt terorizați de hoții de fier vechi. Aceștia dau iama în grădini, unde agricultorii depozitează structurile pentru solarii. Săptămâna trecută, trei romi au fost văzuți de niște localnicii, cărând o cărță plină cu fier. În încercarea de a  scăpa, romii au abandonat căruța, după ce calul, împovărat de atâta greutate, a căzut și nu a mai putut continua drumul. Oamenii au dus căruța în cartier și au chemat poliția. Pe lângă fierul de la un solar, hoții mai furaseră și utilage agricole din fier. Unele au fost recunoscute de proprietari, alții vor descoperi că nu le mai au, abia când vor avea nevoie de ele. Oamenii au spus polițiștilor cine sunt hoții, pentru că i-au recunoscut, dar sunt nemulțumiți de atitudinea autorităților: “Aproape ca ne-au tras pe noi la răspundere. Tot insistau că de unde știm noi cine sunt. Păi știm! Că îi cunoaștem. I-am văzut!  Dar nu ne așteptăm la nici o rezolvare. Pe aici, polițiștii locali se salută prietenos cu romi. Polițiștii îi verifică pe sârbii care merg cu căruța la câmp, dar niciodată pe romi” ne-a declarat un localnic nemulțumit.

Din informațiile oferite de localnici, cu câteva zile înainte de acest furt, un alt localnic a rămas fără structura din fier a solarului.  Hoții i-au distrus, cu această ocazie, și grădina de varză. Numai furtul fierului i-a adus o pagubă de 2.000 de lei, la care se adaugă și cultura de varză. Omul nu a mai făcut plângere, pentru că spune că nu mai vede utilitatea unui asemenea demers.

 

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Solariile agricultorilor din cartierul Matei Voievod, ținta hoților de fier vechi! Unii au fost prinși de localnici

  • 13 septembrie 2018 at 11:09
    Permalink

    Da. Am vazut ca Politia lucreaza. A amendat betivii din Piata 1 Mai. Bine , trecand peste faptul ca Politia locala isi are sediul in Cartierul Matei Voievod si ei nu vad niciodata nimic.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro