Casieriţa de la Grupul Şcolar Voievodul Mircea, reţinută de poliţie, pentru furt din contabilitate

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei noastre, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au probat activitatea infracţională a unei femei, de 46 de ani, din Târgovişte, suspectată de comiterea infracţiunilor de delapidare şi fals intelectual în contabilitate.

Se pare că, în perioada ianuarie 2010-aprilie 2013, în calitate de casier la Grupul Şcolar Voievodul Mircea din Târgovişte, femeia şi-ar fi însuşit, în mod repetat, sume de bani, fără a le înregistra în contabilitate, prejudiciul ajungând la aproximativ 163 697 de lei.

Banii proveneau din servicii de masă, cazare, chirii şi taxe pentru susţinerea examenelor de bacalaureat.

Liceul Nr. 2 din Târgovişte dispune de un cămin pentru elevii navetişti, dar şi de un restaurant, unde se organizează periodic evenimente.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acesteia pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 14 ianuarie 2014, să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Nu este prima dată când Grupul Şcolar Voievodul Mircea este adus în atenţia opiniei publice cu exemple negative, după, ce anul trecut, un profesor aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, fost director al liceului, a lovit doi elevi.

Citeşte aici mai multe: UN PROFESOR TÂRGOVIȘTEAN, AFLAT SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE, A LOVIT DOI ELEVI (VIDEO)

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro