Mihail Stanciu coordonează noua echipă de conducere a MUNICIPAL CONSTRUCT

Distribuie:

SC Municipal Construct, societatea consiliului local al municipiului Târgoviște are din 9 ianuarie o nouă echipă de conducere, în urma încheierii concursurilor pentru posturile vacante. SC Municipal Construct îi are în conducere pe: ec. Mihail Stanciu, director general (foto stânga); ing. Călin Nicoară, director energie termică și electrică (foto centru);  ing. Traian Ivanovici, director tehnic (foto dreapta); subing. Mihai Ghiță, director producție și ec. Valencia Fanaca, director economic.

Obiectivul noii echipe este rentabilizarea societății și aducerea ei la un nivel concurențial superior pe piața dâmbovițeană. Provocarea acestui început de an este serviciul de mentenanță pentru unele dintre centralele montate în școli, instituții publice, locuințe ANL și sociale. În cazul acestora Municipal Construct, prin departamentul de energie termică și electrică, format după decizia Consiliului Local Târgoviște de a transfera societății o serie din atribuții ale fostei Termica, va supraveghea, va asigura revizia și reparațiile accidentale, verificarea centralelor și a sistemelor, precum și reglajele de siguranță și eficiență energetică. O problemă importantă o reprezintă armonizarea instalațiilor interioare cu noile sisteme, ultra performante instalate în școli, în condițiile în care unele instalații au mai bine de 30 de ani de funcționare. În plus, sistemele din unele unități de învățământ au capacitate foarte mare, legea impunând în aceste cazuri supraveghere permanentă de specialitate, pe care școlile nu o pot asigura cu personal propriu.

Noua conducere Municipal construct a rezolvat, în cele câteva zile de la instalare, și o problemă importantă semnalată de directorii școlilor și chiar de către viceprimarul municipiului Ioan Țuțuianu: costul mare al serviciului de mentenanță. Tarifele inițiale au fost stabilite de vechea conducere, după indicatori arbitrari, dar în urma negocierilor noii conduceri, cu școlile, s-a ajuns acum la contracte personalizate în funcție de capacitatea sistemelor, vechimea rețelelor și obligativitatea serviciului de permanență acolo unde este cazul, convenabile ambelor părți. După încheierea contractelor de mentenanță responsabilitatea căldurii, apei cale și siguranței sistemelor, revine Municipal Constructului, ridicând o piatră de moară de pe umerii directorilor unităților de învățământ, care mai au doar sarcina impunerii unei responsabilități interne în așa fel încât nimeni să nu intervină în sisteme, așa cum erau obișnuiți pe vremea Termica.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro