METEO: Averse, descărcări electrice și condiții de grindină în acest weekend

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
25.05.2019 ORA 
09 – 26.05.2019 ORA 09
Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil și mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări temporar accentuate și local averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea unele intensificări mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 26 de grade, iar cele minime între 10 și 15 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil și mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Punctiform cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări mai ales pe creste. Variațiile termice vor fi nesemnificative.

 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
26.05.2019 ORA 
09 – 27.05.2019 ORA 09
Vremea se va încălzi față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil și mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări trecătoare, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local la deal și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 11 și 16 grade.
LA MUNTE
Vremea se va încălzi față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări trecătoare, local averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

 

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro