Un tânăr din Ciocănari, prezență inedită în momentul lansării candidaturii lui Iohannis

Distribuie:

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a depus candidatura, la Biroul Electoral Central, înconjurat de liderii PNL. Printre ei s-a aflat și Leonard Gilbert Fieraru, un tânăr din Comuna Niculești, satul Ciocănari. Acesta s-a prezentat în fața Președintelui cu un coșuleț în care se aflau mai multe produse din lemn prelucrate manual de către cetățenii din sat.

Leonard este vicepreședinte Liga Aleșilor Locali PNL Dâmbovița și Consilier Local la Primăria Niculești.

„Este o tradiție a comunei noastre și un obicei. Prin prelucrarea acelor articole și comercializarea lor în Piața din București ei își câștigă pâinea.

Ai mei cumpărau de la meșteșugari din comună acele produse și le vindeau mai departe în piața din București. Având în vedere ca acum 10 ani, când eram elev, respectiv student, mergeam cu trenul la școală în București, iar ei comercializau acele produse de uz casnic pentru a mă ține pe mine în școală, pentru a-mi da bani de meditații și pentru a ajunge cineva în viață.

Am considerat necesar să-i prezint și Domnului Președinte produsele de uz casnic pe care cetățenii noștri le produc și mai departe se comercializează în București.

Practic, ăsta este motivul pentru care ne dorim să rămână tradiția, să apreciem adevăratele obiceiuri și valori cu care ne-am născut și, în același timp să punem accent pe ceea ce înseamnă educație.” A spus tânărul pentru Gazeta Dâmboviței

Acesta susține că nu trebuie sa uităm niciodată de unde am plecat, și dacă am ajuns la un stadiu, sa prezentăm modul în care am ajuns pentru ca oamenii vor aprecia adevăratele valori precum cinstea, corectitudinea și munca.

„Nu provin dintr-o familie de bani gata, provin dintr-o familie simplă, oameni care au pus accent pe dezvoltarea mea personală, pe parcursul meu și nu pe câștigarea banilor pentru a construi vile, și asa mai departe.

Eu am încercat și încerc în continuare sa fiu un exemplu pe plan educational și profesional pentru ceilalți copii, elevi din Comuna Niculești și de ce nu, pentru cei din Județul Dâmbovița, pentru că am un parcurs educational normal de altfel, dar mi-am tocit coatele pe băncile facultăților cu folos”

Cat despre PNL, acesta a spus ca nu partidul îl caută pe el și nici el pe partid. România are nevoie de tineri care să-și asume identitățile, care să-și arate adevărata educație.

„PNL și România au nevoie de un background, de-o imagine pozitivă care să aibă o viziune în dezvoltarea țării și să pună accent pe educație.

Dacă politicienii din`90 și până în prezent erau educați și aveau moralitate, și principii, nu mai ajungea țara unde a ajuns la ora actuală.”

Acesta spune că nu își dorește să facă parte din categoria acelor politicieni care asfaltează pe ultima sută de metri și care bagă cetățenii în seamă doar pentru a aduna voturi.

 

Larisa Ungureanu

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro