Brezoaiele, Braniştea, Poiana şi Sălcioara sunt localităţile care au tras lozul câştigător la înfiinţarea unor noi distribuţii de gaze

Distribuie:

Cu finanţare asigurată din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii Brezoaiele, Braniştea, Poiana şi Sălcioara sunt localităţile care au tras lozul câştigător la infiinţarea unor noi distribuţii de gaze.

„Cu siguranţă vor mai intra localităţi din judeţul Dâmboviţa, cu siguranţă acest program va continua”, a punctat  preşedintele CJD, Alexandru Oprea.

 

Brezoaiele, Braniştea, Poiana şi Sălcioara sunt unităţile administrativ teritoriale din judeţul Dâmboviţa care vor beneficia de noi distribuţii de gaze! Aceste patru investiţii, cărora li se adaugă alte două care vizează extinderea unei reţele de  distribuţie de apă şi înfiinţarea unei alteia de canalizare în satele Dimoiu şi Nisipurile, respectiv modernizarea unor drumuri locale în comuna Malu cu Flori,    urmează să fie finanţate din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Anunţul a fost făcut de preşedintele CJD, Alexandru Oprea, la ultima conferinţă de presă de la PSD Dâmboviţa, iar veştile bune cu siguranţă nu se vor opri aici.

„În cadrul Comitetului Executiv Naţional s-a subliniat că vor fi asigurate resursele financiare pentru plata tuturor facturilor pe anul 2019, pentru lucrările executate pe PNDL. Şi avem de dus şi noi foarte multe situaţii de lucrări. A doua precizare este că în şedinţa de Guvern au fost aprobate primele 116 obiective finanţate prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, un program despre care adversarii noştri politici spuneau că este născut mort. O spun cu satisfacţie că avem, la nivelul judeţului Dâmboviţa, 6 obiective finanţate. Acestea sunt următoarele –  extindere reţea de distribuţie apă şi înfiinţare reţea de canalizare în satele Dimoiu şi Nisipurile, cu o valoare de peste 4 milioane de lei; înfiinţare  distribuţie de gaze naturale la Brezoaiele, în valoare de 9,1 milioane de lei; înfiinţare distribuţie gaze naturale la Braniştea, în valoare de 7,4 milioane; înfiinţare distribuţie de gaze naturale la Poiana, în valoare de 7,6 milioane de lei;  înfiinţare distribuţie gaze naturale la Sălcioara, în valoare de 12,9 milioane de lei; modernizare infrastructură rutieră, pe drumurile comunale, la Malu cu Flori, în valoare de 4,1 milioane lei.

Aceste sunt primele şase obiective din cele 53 de obiective depuse de către judeţul Dâmboviţa la Comisia Naţională de Prognoză. Am discutat cu preşedintele acestei instituţii şi mi-a spus că până pe 24 noiembrie 2019 vor fi semnate contractele şi vor fi anunţate contractele pentru toate UAT –urile care au depus solicitări şi care se încadrează în limita sumei de 10 miliarde de lei propusă pentru  a fi finanţată în acest an. Cu siguranţă vor mai intra localităţi din judeţul Dâmboviţa, cu siguranţă acest program va continua”, a declarat recent  preşedintele CJD, Alexandru Oprea.

 

 

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro