MOMENT ISTORIC: Chindia a promovat în Liga 1, după ce a învins pe Luceafărul Oradea!

MOMENT ISTORIC: Chindia a promovat în Liga 1, după ce a învins pe Luceafărul Oradea!

Aproximativ 5000 de susținători ai Chindiei erau prezenți la meci în momentul începerii partidei, numărul acestora fiind diminuat din cauza ploii care a început cu aproximativ 40 de minute înainte de primul fluier.

În minutul 4 Neicuțescu are prima ocazie de gol, reacția spectatorilor fiind instantanee! 3 minute mai târziu, Liviu Mihai îl încearcă pe Rus, cu un șut din lovitură liberă, de la 25 de metri. Chindia are posesia. În minutul 15 Chindia primește penalty dar Liviu Mihai ratează…nici Mihaiu nu poate înscrie după respingerea lui Rus, care se opune incredibil și a doua oară. Un minut mai târziu, Paraschiv înscrie pentru 0-1, ducându-ne cu gândul la vorba că “ocaziile se răzbună”…În minutul 26, Neicuțescu are altă ocazie de a înscrie, dar Rus are altă intervenție! GOOOOL Chindia! Daniel Florea înscrie cu capul după o centrare perfectă a lui Liviu Mihai, în minutul 26! Asediul continuă la poarta celor de la Oradea, publicul scandând numele echipei noastre! Chindia înscrie în minutul 31 dar golul este anulat pentru offside!

În partea secundă primele ocazii au aparținut Luceafărului, Aioani respingând un șut amenințător în minutul 53. Două minute mai târziu, Neicuțescu are o bună ocazie de a înscrie, dar alunecă în momentul șutului. E minutul 60, fazele se consumă între careurile de 16, fără a exista faze notabile. Jocul a pierdut puțin din ritm. GOOOOL Chindia, în minutul 64 Liviu Mihai înscrie pentru 2-1 și stadionul “erupe”! Se fac valuri ca în vremurile bune, când eram în prima ligă! În minutul 89 Novac înscrie pentru 3-1 iar două minute mai târziu Cherchez stabilește scorul final, 4-1! Vine fluierul final iar Chindia promovează după mai bine de 20 de ani în Liga 1! Atmosfera creată de spectatori este incredibilă, poate mai frumoasă ca niciodată! Felicitări tuturor celor care au făcut posibilă această promovare, mai ales comisarului Viorel Moldovan!

Componența echipei: Aioani / Martac, Șandru, Dinu, Dumitrașcu / Neguț, Novac, L Mihai (’82 Vătavu), Neicuțescu / Mihaiu (’75 Șerban), Florea (’62 Cherchez).

o

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro