DÂMBOVIȚA: Edilul unei comune atacat în mașina primăriei

Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu a fost atacat seara trecută de mai multe persoane din localitate care au distrus mașina instituției, cu care edilul se deplasa. Acesta spune că verifica iluminatul public și că ar fi fost urmărit de atacatori. Și-a dat seama și a oprit, iar mașina l-a depășit. Acesta a plecat, și el, în urmărirea lor. La finalul urmăririlor, aceștia au sărit cu bâtele, au spart geamurile mașinii și au îndoit caroseria.

Interesant este că atacatorii au sunat la 112, după ce au distrus mașina, reclamând faptul că au fost amenințati. Și edilul a depus plângere pentru distrugere. În cauză sunt deschise două dosare penale în care polițiștii găeșteni efectuează cercetări.

Barbu reclamă un atac cu substrat politic, el fiind de curând exclus din PNL, partid sub sigla căruia a candidat la alegerile locale: „Nici nu am ieşit din maşină. Mi-au spart luneta şi au distrus caroseria. Tot ei sunt cei care au sunat primii la 112, spunând că i-am ameninţat. Eu nici nu am apucat să vorbesc cu ei. Cred că dacă ieşeam din maşină, acum aş fi fost la spital sau poate mort.  Sunt instigaţi de autoproclamatul preşedinte al PNL Crângurile, împotriva căruia am depus plângere penală la Târgovişte. Sunt infracţiuni de ultraj şi distrugere şi este inadmisibil ce mi s-a întâmplat” a declarat Barbu pentru cronica-gaestiului.ro.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro