Agenda electorală: Alianța 2020 USR PLUS – “Duminică ne vedem la vot!”

Mai sunt doar 2 zile până la alegeri. Dar sunt deja 4 luni de când ne-am unit în Alianța 2020 USR PLUS, iar duminica asta vom da testul cel mai important.

Am mers mult prin țară în aceste luni și i-am ascultat pe oameni. I-am încurajat pe cei deja convinși, le-am povestit care e planul nostru celor nehotărâți, le-am explicat valorile noastre celor încă sceptici. Le-am arătat că suntem pe bune.

Iar după ce am vorbit cu atâția și atâția români, suntem mai convinși ca niciodată că România nu e nici pe departe pierdută. Că speranța pentru un viitor mai bun nu poate dispare câtă vreme există atât de mulți români inimoși cărora nu le mai e jenă sau frică să se implice politic.

Numai că de prea multe ori avem impresia că suntem singuri. Că suntem prea puțini ca să schimbăm o țară. Dar suntem mulți. Foarte mulți. Peste 500.000 am semnat listele Alianței. Peste un milion am semnat Fără Penali. Împreună cu prietenii și familiile noastre suntem milioane.

Noi, cu toții, putem schimba România.

Iar pe 26 mai începem.

Așa că hai duminică la vot. Vorbește cu prietenii, cu rudele, cu vecinii tăi și convinge-i și pe ei să vină să voteze. Sunt cele mai importante alegeri ale generației noastre. Un succes duminică îi va convinge și pe alții să ni se alăture. La prezidențiale, la locale, la parlamentare vom fi din ce în ce mai mulți, iar valul pe care îl ridicăm acum va mătura hoția din politica românească. Și tu știi la fel de bine ca noi că fără hoție putem ajunge departe.

Fii parte din acest val. Peste ani le vei putea spune alor tăi că nu ai stat deoparte atunci când a contat. Acum contează.

Te așteptăm duminică la vot.

Cu încredere,
Dan Barna și Dacian Cioloș

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro