Paleologu vrea să fie un președinte diplomat, deasupra partidelor

Theodor Paleologu, candidatul PMP la președinția României s-a întâlnit cu susținătorii la Târgoviște. Paleologu spune că vrea să fie un președinte mediator care să aducă consensul în România. “Ieri mi-am depus candidatura împreună cu colegii din jurul acestei mese( Eugen Tomac, Mihail Neamțu, Rizia Tudorache și Ioana Constantin). Cred că sunt singurul de la această masă care nu e membru PMP.

Am de gând sa fiu un președinte care nu acționează ca un șef de partid. După mine este inacceptabil ca statul sa fie acaparat de un partid politic asa cum s-a întâmplat în ultimii ani, și cum s-a întâmplat și cu guvernarea PDL din 2008-2012. Eu am fost ministru în acea guvernare și pot sa spun care au fost neajunsurile cu toată deschiderea și cu toată sinceritatea, pentru ca nu am de băgat nimic în buzunar.

Am de gând sa fiu un președinte diplomat, un președinte care să se situeze deasupra partidelor și să realizeze acel consens de care România are nevoie pentru dezvoltarea sa.” a spus Theodor Paleologu la Târgoviște


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro