Cotinescu și-a lansat candidatura la Primăria Târgoviște

Președintele PNL Târgoviște , Aurelian Cotinescu și-a lansat candidatura pentru Primăria Orașului Târgoviște.

Acesta a anunțat ca este deschis discuțiilor cu oricare dintre partenerii politici care sunt opozanți ai PSD-ului pentru a crea o forță suficient de mare astfel încât să învingă PSD-ul.

Cotinescu se prezintă ca fiind un om cu o experiență în spate,experiența care, cu siguranță l-ar ajuta să transforme cu adevărat administrația târgovișteană și Târgoviștea, astfel încât orașul să ajungă cu adevărat la potențialul pe care-l merită.

 

În aceste momente dificile pentru umanitate, pentru România, sperând într-o rezolvare rapidă a tuturor problemelor, am ales sa-mi anunț candidatura la funcția de Primar al Municipiului Târgoviște, din partea PNL, urmând în program de campanie făcut cu mult timp în urmă. 

Pentru cei care nu ma cunosc, sunt Aurelian Costinescu, am 43 de ani, târgoviștean, căsătorit, am un copil, va veni și al doilea în toamnă, și conduc o afacere în Târgoviște, în domeniul auto.

De-a lungul timpului am făcut și am transformat afaceri puternice, am angajat sute de oameni, am plătit taxe și impozite statului român, am făcut plus valoare pentru România, și pot sa spun ca am trecut printr-o criză financiară, cea din 2009, criză care m-a întărit și m-a învățat foarte multe.

Am intrat in politică în urmă cu 5 ani de zile cu credință că fiecare român, fiecare generație trebuie sa participe activ la transformarea și la clădirea României.”, prezintă Cotinescu, motivat să câștige alegerile locale.

 

Acesta, pentru a ataca acolo unde i-ar putea răni pe actualii deținători ai funcțiilor Primăriei Municipiului Târgoviște, a reamintit de investigațiile și arestările făcute cu puțin timp în urmă.

 

Și vedeți foarte bine ca în ultimele 10 zile au fost controale în Primăria Târgoviște, au fost arestări, și se pare că acolo este un prejudiciu foarte mare.

Am hotărât sa candidez pentru funcția de primar, fiind conștient ca trebuie să-mi asum și trebuie sa lupt pentru valorile în care cred, onestitate fata de cetățeni, spirit de muncă în folosul cetății, și capacitatea de transformare și administrare. Trebuie transparență în administrația națională și locală, lucruri pe care trebuie sa le aducem și noi aici, în Târgoviște. Putem sa coagulam o echipa profesionistă la nivelul primăriei care sa aducă cu adevărat o altă față, o altă abordare.„, spune acesta.

 

Candidatul la Primăria Târgoviște și-a completat discursul cu câteva viziuni pe care le are asupra orașului.

” – Programul pe care îl vom aborda, va conține o structură de mediu, știți bine de poluarea în exces în municipiul Târgoviște, poluare despre care n-ați auzit niciodată ca Primăria să vorbească, sau de tonele de gunoi aduse din afara județului la noi, iar toate aceste lucruri le putem schimba printr-o colaborare activă cu garda de mediu, printr-o regândire a spațiilor verzi la nivelul orașului, prin împădurire și spălarea permanentă a străzilor.

-Transformarea totală a administrației, pentru ca este ceea ce ne propunem.

-Digitalizarea trebuie sa fie o prioritate, fără cozi la ghișee, fără ghișee ulterior, astfel încât oameni sa nu mai stea aplecați când vorbesc cu angajații primăriei. 

Fără angajați supărați din cauza condițiilor de muncă, fără cetățeni supărați din cauza modului în care sunt tratați de administrație.

-Infrastructura, traficul, parcările sunt alte câteva lucruri pe care le vom aborda ulterior în conferințele următoare, și vom face, v-am spus, în program politic.„, prezintă președintele PNL Târgoviște.

 

 

Larisa Ungureanu

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro