Weekend cu vreme mai rece și posibile precipitații. Vezi prognoza completă!

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
14.03.2020 ORA 08 – 15.03.2020 ORA 08

Vremea se va răci. Ziua, cerul va fi temporar noros și doar izolat vor fi condiții să ploua slab. Seara și noaptea înnorările se vor accentua și vor fi ploi care îndeosebi din a doua parte a nopții se vor transforma local în lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor depăși, izolat 10 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în a doua parte a intervalului în sud-estul regiunii cu viteze la rafală de 50…70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 7 grade.
LA MUNTE
Vremea se va răci. Cerul va fi temporar noros. Ziua vor fi precipitații mixte, iar noaptea va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare pe creste.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
15.03.2020 ORA 08 – 16.03.2020 ORA 08

Valorile termice vor continua să scadă, astfel că vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări, îndeosebi în prima parte a zilei, când pe arii restrânse temporar vor fi precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua, cu viteze la rafală de 50…70 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade, iar cele minime între -7 și -1 grad. Noaptea și dimineața va fi brumă.
LA MUNTE
Cerul va avea înnorări, cu precădere în prima parte a zilei și va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare ziua pe creste. Valorile de temperatură vor continua să scadă.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro