Vreme caldă, dar instabilă! Vezi ce zic meteorologii!

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
18.05.2019 ORA 09 – 19.05.2019 ORA 09

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi intervale de timp cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie și pe suprafețe mici căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși în perioade scurte sau prin acumulare local 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp. Astfel de fenomene se vor manifesta pe arii extinse în jumătatea de est a regiunii și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 27 de grade, iar cele minime între 10 și 16 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în general instabilă. Vor fi intervale de timp cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie și pe suprafețe mici căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși în perioade scurte sau prin acumulare local 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ față de ziua precedentă.

 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
19.05.2019 ORA 09 – 20.05.2019 ORA 09

Vremea va deveni caldă, dar va fi în continuare instabilă. Mai ales pe parcursul zilei, temporar înnorările vor fi accentuate și local se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie și căderi de grindină. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente mai ales pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 29 de grade, iar cele minime între 12 și 16 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în continuare instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și va cădea grindină. Valorile termice nu vor avea variații importante comparativ cu ziua precedentă.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
20.05.2019 ORA 09 – 21.05.2019 ORA 09

Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și local se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat căderi de grindină. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări în estul și sud-estul regiunii, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime între 11 și 15 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat căderi de grindină. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales pe creste. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ față de ziua precedentă


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro