UPDATE: Chindia – Sepsi se joacă fără spectatori, în urma măsurilor de siguranță luate cu privire la Coronavirus!

Mai multe meciuri se vor juca fără spectatori până la sfârșitul lunii, printre care și meciul Chindiei, în urma unei decizii luată azi, ca măsură a epidemiei de Coronavirus.

”Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Știm că va produce nemulțumiri. S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane.

Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private” – a transmis Raed Arafat.

Târgoviștenii vor evolua azi pe Ilie Oană, în meciul din cadrul etapei a 2-a, a play-out-ului Ligii 1, de la ora 17:30. Sepsi Sfântu Gheorghe e adversarul Chindiei, echipă aflată pe locul 8, cu 18 puncte, în timp ce târgoviștenii se află pe 13, loc retrogradabil, cu 13 puncte.

Clubul a transmis:

„Suporterii care și-au achiziționat bilete își vor primi banii înapoi începând de mâine, de la Târgoviște sau Ploiești, în funcție de casa de unde și le-au cumpărat. Cei care și-au procurat tichetele online sunt rugați să se adreseze responsabililor myticket.ro”

Punctele puse în joc, în această seară, sunt deosebit de importante, ținând cont de faptul că va urma jocul cu Dinamo, echipă care nu merge deloc bine și cu siguranță va căuta să-și revină în disputa cu noi. Apoi vom primi vizita celor de la Viitorul și vom „ieși” la Academica, o echipă care nu ne oferă amintiri plăcute.

Să sperăm că partida din această seară se va termina cu un rezultat favorabil echipei noastre! Hai Chindia!

Foto: FC Chindia Târgoviște

BMG

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro