MĂTĂSARU: Romii, sculaţi din somn de forţele de ordine. 16 persoane duse la audieri (VIDEO)

Distribuie:

16 persoane au fost duse la audieri în urma percheziţiilor din această dimineaţă de la Mătăsaru. Se pare că au fost ridicate şi mai multe obiecte contondente.

“In aceasta dimineata, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita desfasoara o razie pe raza localitatilor Matasaru si Mogosani. In cadrul actiunii sunt agrenati 66 de politisti, 80 de jandarmi si 4 grupe de luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale.
De asemenea, au fost efectuate 3 perchezitii domiciliare la persoane banuite de savarsirea infractiunilor de violare de domiciliu, distrugere, tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente. Totodata, au fost puse in executare 16 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Politiei Orasului Gaesti pentru dispunerea unor masuri legale”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Acţiunea a avut loc după ce pe 1 martie, mai multe familii de romi s-au bătut în stradă, pentru o fată. Astfel de conflicte nu sunt o raritate în zonă. În altercaţie, o ambulanţă ajunsă la faţa locului a fost avariată de bolovanii aruncaţi de romi.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro