Chindia – Sepsi, o remiză pe ploaie. Spectatorii dâmbovițeni nu au avut acces la meci

Ilie Oană, ora 17:30, Chindia întâlnește pe Sepsi Sfântu Gheorghe în meciul din cadrul etapei a 2-a din play-out. Stadionul este gol, cu o excepție, în urma unei decizii de ultimă oră a LPF, în conformitate cu măsura luată de Guvern, din motive de sănătate publică. Interesant e faptul că un grup de susținători ai oaspeților a avut acces pe stadion. În momentul redactării articolului nu am avut detalii despre acest aspect.

Târgoviștenii nu au o formă ofensivă în debutul partidei, dar spre jumătatea reprizei avansează tot mai mult spre poarta celor de la Sepsi. Chindia înscrie în minutul 27, prin lovitura foarte bună de cap a lui Diallo, care este servit perfect de Șerban, care centrează în urma unei incursiuni la un corner. Sepsi răspunde la numai un minut, dar Moldovan are o intervenție foarte bună, păstrând scorul neschimbat. În minutul 30, Rață trimite puțin pe lângă poartă, având șansa de a majora scorul. Yameogo este unul dintre cei mai activi jucători ai Chindiei, defensiva oaspeților fiind vulnerabilă. Moldovan se opune din nou golului, având o intervenție la fel de precisă în fața lui Diaz, într-o fază de 1 la 1, din minutul 35. Prima repriză se termină într-un ritm bun, dinamic.

Chiar dacă echipa noastră are prima acțiune în minutul 47, Sepsi egalează rapid pe contraatac, prin reușita lui Fulop. Carnat este cel mai în formă jucător al oaspeților. Se joacă deschis, pe contre. Sepsi joacă mai bine după ce a înscris, continuând construcția către poarta noastră. Martac oferă siguranță în intervenții. Chindia face un pas înapoi și este nevoită să respingă atacuri formate din 3-4 jucători, de fiecare dată. La jumătatea părții secunde, construcția noastră este deficitară, finalizarea inexistentă, se joacă mai mult în jumătatea noastră. Momente jenante, în care se aud doar încurajări ale celor de la Sepsi, în ungurește…publicul nostru neavând acces pe stadion. După schimbări, Chindia are un atac proaspăt, cu care va încerca să înscrie în ultimul sfert de oră rămas. Dangubic are o șansă de a înscrie în minutul 78 dar trage în blocaj. Minutele trec fără faze importante și este final de joc. Chindia obține un punct, fără a avansa în clasament, fiind totuși la egalitate cu Academica (14 pct), formația de pe locul 12. Un punct bun, având în vedere că Sepsi este ocupanta locului 8 (19 pct).

Chiar dacă nu au avut acces pe stadion, o parte a galeriei Chindiei a urmărit meciul la tv, stând la o bere și cântând ca și cum ar fi fost în tribună. Respect! Ne readucem aminte cum cei care încurajau Chindia în Liga 2, au fost amendați și interziși, la un meci cu aceeași echipă, în timp ce oaspeții scandau în ungurește orice vroiau, fără a avea vreo problemă cu organele de ordine…

Chindia: D. Moldovan / Martac, Pițian, Diallo, Corbu / Yameogo (Dumitrașcu ’68), Rață, Bic, Șerban / Barbu (Dangubic ’58), Berisha (Florea ’73). Antrenor: Viorel Moldovan.

Hai Chindia!

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro