Țuțuianu a vorbit cu oglinda din baie care i-a zis: “Florin Popescu”

În buza alegerilor europarlamentare, Adrian Țuțuianu reîncălzește un subiect mai vechi – “bau -baul” Florin Popescu. Se pare că fostul social democrat nu a scăpat de obsesia Popescu. Cei care i-au urmărit ieșirile publice din 2012 încoace, stiu ca Popescu  a apărut obsesiv în gura lui Țuțuianu, atunci când avea nevoie de un personaj negativ pe baza căruia să pare el unul pozitiv.

În încercarea de a fi și acum “fecioara neprihănită” a politicii locale, Țuțuianu și-a făcut, din nou, temă de campanie cu figura fostului lider PDL.  Să spunem că e un demers, cel puțin, previzibil. Fostul pesedist are nevoie, când se uită dimineața în oglindă, să discute cu cineva care îi vede perfecțiunea.

“Fecioria politică” a lui Adrian Țuțuianu a fost observată și de internauți.

În aceste dimineți de campanie, însă, oglinda i-a spus lui Țuțuianu că Florin Popescu ar fi mai pesedist ca el… Așa se explică de ce i-a dedicat o conferință de presă în care a țipat cât a putut “Florin Popescu e pesedist!”, “Rovana Plumb l-a adus!”, “Săriți!”. Un pas mai era până la: “milioanelor de proromâniști care ați venit pentru mine în partid (sic!), aduceți-mi inima lui pe o tavă de argint”.

Am întrebat și persoanele pentru care Țuțuianu a dezvoltat obsesii interesante din punctul de vedere al specialiștilor. Florin Popescu ne-a spus că nu comentează declarații de campanie electorală. La rândul său, Rovana Plumb, a precizat: “Florin Popescu nu este membru PSD Dâmbovița. Cât despre afirmațiile pe care le fac fac unii și alții, să nu uităm că este campanie electorală.”

Sigur că pentru Adrian Țuțuianu ultimul cuvânt îl are oglinda din baie. Vedem ce îi va spune mâine despre conspirații, propria perfecțiune, camarile, dragostea pe care i-o poartă poporul ca “despot luminat” (cum s-au autocaracterizat în câteva rânduri)…

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro