Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Sorin Ion, candidatul PNL pentru CJD: „Nu-mi doresc să fiu stăpânul județului”

Sorin Ion, candidatul pentru funcția de președinte al CJD: „Nu-mi doresc să fiu stăpânul județului.”

Liberalii au validat lista candidaților la Primăria Târgoviște și la Consiliul Județean. Dacă Aurelian Cotinescu candidează pentru funcția de Primar, inspectorul școlar general al IȘJ, Sorin Ion, este candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
De 7 ani este consilier județean , în opoziție, ce-i drept și așteaptă cu interes să vadă și cum e la putere în calitate de consilier județean. Experiența îndelungată în administrația locală este unul dintre principalele motive care l-au motivat să candideze la Consiliul Județean.

Am 53 de ani, sunt absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității București și am 30 de ani de vechime în învățământ. De 16 ani am început să parcurg trepte profesionale. Am fost director al unei școli generale din Pucioasa, ulterior am fost director al unui liceu tehnologic, apoi inspector școlar de matematică, iar în acest moment inspector școlar general.
Ce m-a determinat să candidez? Sunt mai multe motive, le voi numerota ca la matematică.
Primul ar fi vârsta. Este cea mai potrivită pentru a-ți asuma o răspundere de nivel înalt.
În al doilea rând, am o oarecare experiență, aș spune chiar îndelungată, în administrația locală. Știți că de 7 ani sunt consilier județean, e drept, numai în opoziție.

Aștept cu interes să văd și cum e la putere în calitate de consilier județean. Am fost destul de implicat în ultimii ani și asta cred că merită subliniat, atât în calitate de director al Liceului Tehnologic de la Pucioasa, unde am implementat un proiect de foarte mulți bani, dar și la Inspectoratul Școlar Județean, unde cu echipa de acolo am implementat proiecte europene, zic eu, care ne-au plasat mulți ani pe locul I la nivel național.
La proiecte ERASMUS pentru cadre didactice suntem, cu siguranță, numărul 1 la nivel național și cred ca pe locul 2 la sume atrase.
Pe lângă vârstă și experiență m-a bucurat foarte mult să aflu că, în urma sondajelor de opinie realizate de PNL, sunt candidatul cu cele mai mari șanse.
Mi-aș dori foarte mult pârtii de schi în zona Padina – Peștera, mi-aș dori foarte mult o infrastructură rutieră. Mi-aș dori ca toate localitățile din județ să beneficieze de canalizare.
Ceea ce nu-mi doresc în calitate de președinte CJ? Nu-mi doresc să fiu stăpânul județului.
Multe județe din țară s-au obișnuit să fie la stăpân. Un ales local, indiferent că este consilier sau președinte de consiliu județean, este în slujba cetățenilor și nu invers.”, prezintă Sorin Ion.

 

 

Larisa Ungureanu

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media